OFTE STILTE SPØRSMÅL


Hvor befinner gruppene seg?

Vi samarbeider med lokale institusjoner for å tilby de ulike programmene:


Hvordan blir frivillige opplært?

Alle frivillige som deltar i programmene får grundig opplæring gjennom studiet av relevant opplæringsmateriell.

Nye frivillige følges tett av mer erfarne veiledere, slik at de får støtte og trygghet mens de utvikler ferdighetene og forståelsen som trengs for å lede grupper og bidra positivt.

For å sikre et trygt miljø for alle deltakere må alle frivillige over 18 år levere godkjent politiattest for arbeid med barn og ungdom.

Vil du vite mer om opplæring og hvordan du kan bli frivillig?


Etter hvert som erfaringene vokser i nabolaget Romsås, bygges det en struktur som støtter både vekst og kvalitet. Lokale koordinatorer identifiseres og får ansvar for å følge opp inspiratorer, støtte gruppene, og sikre at nye deltakere får en god oppstart.

Koordinatorene spiller også en viktig rolle i å koble sammen læring og erfaringer – ikke bare lokalt, men på tvers av byer, regioner og land. Slik blir Romsås en del av et globalt fellesskap som deler kunnskap, bygger kapasitet og sammen fremmer utviklingen av inkluderende og tjenestefokuserte samfunn.

Hvordan blir programmene organisert?


Hvordan finansieres programmene?

Programmene støttes hovedsakelig gjennom bidrag fra det lokale Bahá'í-samfunnet – enkeltpersoner som har en dyp tro på ungdommens kapasitet til å skape positiv forandring i sine nabolag.

I tillegg inviteres også beboere i nabolaget til å bidra etter evne – for eksempel gjennom donasjoner av utstyr til aktiviteter, mat til campene eller annen praktisk støtte.

Denne modellen bygger på en felles forståelse:
Når mange bidrar med litt, kan vi sammen bygge noe stort – et trygt og løftende miljø hvor ungdom vokser, tjener og blomstrer.